Your personal matchmaking agency

DTNG.

Your personal matchmaking agency

DTNG.

Matchmaking

DTNG. is a tailored matchmaking service for highly educated 30+ singles in Amsterdam. Subscribe now and you will meet interesting people who fit your lifestyle.

Tailor Made

Life in Amsterdam is just too busy for boring dates based on just a photo or ‘likes’. In a personal conversation, we will learn about your preferences and put in the effort to find your perfect match.

Why DTNG.?

Time saving

With a busy job and a rich social life, there is no time for endless chatting or swiping through photos on dating apps. With DTNG. all you need to do is keep one night available for a nice date.

Personal match

DTNG. ensures high-quality and personalized matches. No awkward dates, just a fun evening with your perfect match.

Affordable

You pay a small entrance fee.

Eerder heb ik al bij verschillende datingbureau’s (online) ingeschreven gestaan. Dit bureau onderscheidt zich door de persoonlijke aandacht. Het intake gesprek met Lotte was erg prettig waarin ik goed kon vertellen wat ik zoek. Lotte heeft door het afnemen van een persoonlijkheidstest en het stellen van aanvullende vragen ook inzicht gekregen in mijn persoonlijkheid. Als zij dit zo grondig met alle ingeschreven mensen aanpakt, weet ik tenminste zeker dat de door haar voorgestelde match ook echt een grote kans van slagen zal hebben!!!

Ik kijk uit naar haar eerste date-voorstel!

Marjolijn

Het voelde eerst als een drempel om me aan te melden, je wil toch het liefste iemand in real life tegenkomen. Maar meteen na de kennismaking met Lotte had ik een goed gevoel. Zij stelt de juiste vragen en ik voelde me erg begrepen. Mijn advies? Wees open-minded. Je weet nooit wat om de hoek ligt, maar dit is een leuke manier om zeker te weten dat het iets interessants wordt.

 

Ralf

Ik ben al een tijdje vrijgezel en heb vele uren aan al die dating apps besteed. Dit heeft me niks opleverd behalve teleurstellingen. Dus ik vond het tijd om in actie te komen. Via via hoorde ik over DTNG. en dan specifiek over Lotte. Ze is een warme, open persoonlijkheid. Ik kreeg na circa 2,5 maand het eerste voorstel en ik was aangenaam verrast! We zijn nog steeds aan het daten en nemen de tijd om elkaar beter te leren kennen. Dank Lotte!

Angelique

DTNG. has been covered in