Home / FAQ

Vragen?

Bij beide labels gaat het om ‘personal matchmaking’ in de zin dat iedereen gezien wordt voor een face-to-face gesprek.

DTNG. richt zich op 30+ Amsterdammers, de gemiddelde leeftijd ligt zo rond de 35. Er wordt op maat gezocht in de bestaande database.

DTNG. Exclusive is landelijke georiënteerd en richt zich op een iets oudere groep: begin 40 tot begin 60. Bij DTNG. Exclusive vindt een uitgebreide persoonlijkheidstest en een gesprek in de thuisomgeving plaats. Vervolgens wordt echt op maat gezocht (zeker ook buiten de database) middels het team van Matchmakers, het uitgebreide netwerk en gericht adverteren. 

De persoonlijkheidstest is vrijblijvend. Het stelt mij echter wel in staat om een beter beeld te krijgen van jou als persoon en van je wensen. De resultaten van de persoonlijkheidstest bespreken wij samen om inzicht te krijgen in jouw belangrijkste karaktereigenschappen en drijfveren die belangrijk voor je zijn in een relatie.

Ik doe mijn uiterste best om je op zo weinig mogelijk verschillende dates te laten gaan. Niet omdat dit mij tijd of kosten bespaart, maar omdat ik ga voor kwaliteit. Door mijn persoonlijke aanpak wordt de kans vergroot dat ik snel de juiste match voor je vind. Soms is het in een keer raak, een andere keer heb je iets meer dates nodig om de ware te vinden.

Om je toch een indicatie te geven: ga ervan uit dat je in het eerste half jaar dat je lid bent geworden, in ieder geval twee tot drie kwalitatieve dates hebt.

Jazeker! Als je een hoogopgeleide (HBO+) single bent die in Amsterdam woont en in de leeftijdscategorie 30+ tot halverwege veertig zit, kun je je inschrijven bij DTNG.

De aanmelding en de telefonische kennismaking bij DTNG. zijn gratis. Voor het intakegesprek, de persoonlijkheidstest en de profielschets betaal je 125 euro (incl. btw). Als ik een match heb gevonden waarmee je op date gaat, betaal je eenmalig 125 euro (incl. btw) aan inschrijfgeld en 55 euro (incl. btw) aan maandelijkse abonnementskosten. 

Op dit moment staan er iets meer vrouwen dan mannen ingeschreven. De verhouding is nu respectievelijk 55% en 45%. Maar ik ben druk bezig om deze verhouding te verbeteren. Dus single mannen uit Amsterdam: schrijf je in!

DTNG. bemiddelt mannen en vrouwen in de leeftijd van 30 tot begin 40. De gemiddelde leeftijd in deze groep ligt rond de 35.