Home / Team

Maak kennis met ons team

LOTTE DITZEL

Vanuit mijn professionele ervaring als psycholoog, headhunter, vrijgezel én matchmaker heb ik passie voor het verbinden van mensen. Ik ben een natuurlijke netwerker en heb oprecht interesse in de mens.

Meer lezen?

Lotte Ditzel
FOUNDER

Yvonne Reichrath

Na jaren in het bedrijfsleven te hebben gewerkt, nationaal en internationaal, ben ik op een kruispunt in mijn leven gekomen waardoor ik nog meer mijn hart wil volgen. Ik vind het fijn als het humane aspect centraal staat in wat ik doe, waarbij ik mijn kennis vanuit het bedrijfsleven graag op een andere manier wil inzetten.

Meer lezen?

Yvonne Reichrath
Ambassador

Sanneke Ringeling

Na 15 jaar buitenland en een studie Internationale Communicatie in Groningen, heb ik uiteindelijk mijn hart verloren aan Amsterdam. Letterlijk en figuurlijk. Mijn droomman ontmoette ik in “De Kleine” zo’n 14 jaar geleden. 4 huizen, 3 banen, 2 landen, 2 dochters, 1 huwelijk en wonend buiten de ring, is hij het nog steeds.

Meer lezen?

Sanneke Ringeling
AMBASSADOR

Margriet Keller

Mijn naam is Margriet, ik ben 35 jaar en woon in Amsterdam. Al vanaf jongs af aan heb ik een fascinatie voor verschillende karakters en daarbij behorende verhalen.

Meer lezen?

Margriet Keller
Personal Matchmaker

Mo van Hal

Een koppelaarster was vroeger een rijpe vrouw die heel veel gegoede families kent: “Mijn moeder is naar de markt gegaan en bracht mee: een jongen uit Polen.”
Mijn naam is Mo: matchmaker 2017.

Meer lezen?

Mo van Hal
Ambassador

Pas jij in het team van DTNG.?

Wij zijn altijd opzoek naar nieuwe aanwinsten voor in het team van DTNG. Daarom zijn we beschikbaar voor open sollicitaties. De te vergeven functie is: Personal Matchmaker.

Heb jij een passie voor liefdesgeluk en denk jij een bijdrage te kunnen leveren in deze start-up? Binnen DTNG. is veel ruimte voor goede ideeën, groei en ontwikkeling.

Jij bouwt mee aan het succes!

125
Matches
5
Teamleden
511
Aanvragen